Baráti társaságok

 

Baráti összejövetelt, céges kirándulást vagy akár osztálytalálkozót szervez? A Holdvölgy pincerendszer tökéletes helyszínválasztás lehet! Itt a 2-3 fős csoportoktól egészen a 25-30 fős társaságokig mindenki számára lehetőség van a tartalmas kikapcsolódásra.

 

A varázslatos hangulatú pincében tett, kincskereső séta remek alkalom a kötetlen beszélgetésre, továbbá van idő és hely kényelmesen végigkóstolni az 5 vagy 7 tételből álló normál, vagy exkluzív Holdvölgy borsort, amelyben nemzetközi borversenyek aranyéremmel díjazott borai is szerepelnek.

 

A gyönyörű természeti környezet, a különleges építészeti megoldások, a jó hangulatú és sok érdekességet bemutató pinceséta, valamint a kóstolósorban szereplő, kimagasló minőségű borok kellemes programlehetőséget, felejthetetlen élményt kínálnak a látogatóknak. Lepje meg családját, barátait, jöjjenek el a Holdvölgy pincerendszerbe együtt!

 

A „Vince Awards 2016 – Legjobb pincelátogatás” díjjal elismert pincetúra résztvevőit a Holdvölgy borász, szőlész munkatársai kalauzolják. A körülbelül egyórás, kalandos föld alatti sétán térképes kincskeresés vezeti el a borrajongókat a pincében, hordók között elrejtett, kóstolásra kikészített palackokhoz.

 

A kóstolón összesen 5-7 különböző bor szerepel, attól függően, hogy a normál, vagy az exkluzív borsort választják a vendégek. A kóstolt borok között hazai és nemzetközi borversenyeken aranyérmet nyert száraz és édes tételek hirdetik a mádi dűlők, a Holdvölgy egyediségét.

 

A sort a Holdvölgy 2013-as száraz fehér birtokválogatás bora, a Vision nyitja, amely a 2015. évi Decanter Asia Wine Awards aranyérmese volt, de külön figyelmet érdemel a 2012-es Exaltation sárgamuskotály is, amely szintén 2015-ben aranyérmet és Top 10-es minősítést kapott a Muscats du Monde muskotály világversenyen.

 

Akik szeretnék a felejthetetlen Holdvölgy-élményt palackba zárva elvinni magukkal, a séta és borkóstolás után ellátogathatnak a Holdvölgy borszaküzletébe, hogy kedvenc tételeikből vásároljanak akár saját részre, akár szeretteiknek ajándékba.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

 

Fő: Dátum:

ELÉRHETŐSÉG

3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

GPS É48º190316 K21º280946

CONTACT@HOLDVOLGY.COM

IRODA 1054 BUDAPEST, SZEMERE U.17.

TELEFON +3620 806 6811

FAX +361 354 3333