Esküvők

 

Az élet legszebb, megismételhetetlen pillanatait is lehet még szebbé varázsolni. Válasszon egyedi helyszínt az élet nagy eseményeinek megünneplésére. A Holdvölgy látogatóközpontja kiválóan alkalmas akár szabadtéri, akár benti rendezvények megtartására.

 

Elegáns és emlékezetes esküvői helyszín lehet a Holdvölgy borászat tetőterasza. Az itt kialakított, igényes elrendezésű kert, a borászat letisztult vonalvezetésű épületével és a mádi panorámával tökéletes hátteret ad az ifjú párról készült eljegyzési vagy esküvői fotósorozathoz. Szintén kiválóan alkalmas ez a helyszín állófogadás megtartására, amelynek keretében a vendégek a legszebb Holdvölgy borokkal koccinthatnak az ünnepi alkalom tiszteletére.

 

Bensőséges hangulatú családi alkalmak megtartására a pincerendszer is kiválóan alkalmas, különös tekintettel a 30-40 fős befogadóképességű, kiváló akusztikájú nagyteremre. Itt az ünnep fényét emelő kamarazenakari koncert megtartására is lehetőség van. Kérje személyre szabott ajánlatunkat az italok, vendégváró falatok, teremberendezés és programlehetőségek kapcsán. Örömmel állunk rendelkezésére, szeretettel várjuk Önt és kedves családját.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

 

Fő: Dátum:

ELÉRHETŐSÉG

3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

GPS É48º190316 K21º280946

VISIT@HOLDVOLGY.COM

TELEFON +36 70 391 46 43