WINE TASTING
AND CELLAR VISIT
BORKÓSTOLÓ ÉS PINCELÁTOGATÁS

Szeretné megismerni Mád legkiterjedtebb, csaknem 2 km hosszú, három szintes pincerendszerét? Szívesen részt venne egy kalandos, föld alatti kincskereső túrán? Megkóstolná a HOLDVÖLGY legszebb borait, köztük nemzetközi borversenyek aranyérmes tételeit? Ha igen, akkor egész évben várja Önt a Vince Awards „Legjobb pincelátogatás” díjával kétszeresen kitüntetett HOLDVÖLGY pinceélmény!

Tízmillió éve felszínre került vulkáni hamuból keletkezett az a riolittufás kőzetréteg, amely a Holdvölgy pincerendszer falait alkotja.

TOVÁBB

A kincskereséssel és borkóstolással egybekötött Holdvölgy pinceséta során több mint 500 éves, történelmi falak között barangolhatunk.

TOVÁBB

A Holdvölgy pincerendszer és borászat épületegyüttese harmonikusan ötvözi a késő-középkori építészeti örökséget a legmodernebb design elemeivel.

TOVÁBB

A pincerendszer látványvilága, történelmi hangulata és a munkatársaink által vezetett színvonalas borkóstoló séta felejthetetlen élményt nyújt.

TOVÁBB

Mi lehetne jobb társasági program, mint egy színvonalas és érdekes borkóstoló túra? Kiváló borokkal, kellemes hangulattal várjuk Önöket!

Ideális helyszínt, különleges környezetet biztosítunk exkluzív üzleti eseményekhez, fogadásokhoz, de akár csapatépítő tréningekhez is.

Meghitt hangulatú, romantikus helyszínt biztosítunk különleges családi eseményekhez, eljegyzéshez, esküvői szertartásokhoz, házassági évfordulóhoz.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

   

  Fő:Dátum:

  ELÉRHETŐSÉG

  3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

  GPS É48º190316 K21º280946

  VISIT@HOLDVOLGY.COM

  TELEFON +36 70 391 46 43

  AZ ÉLMÉNY ÉRTÉKELÉSE