Baráti társaságok

 

Baráti összejövetelt, céges kirándulást vagy akár osztálytalálkozót szervez? A Holdvölgy pincerendszer tökéletes helyszínválasztás lehet! Itt a 2-3 fős csoportoktól egészen a 25-30 fős társaságokig mindenki számára lehetőség van a tartalmas kikapcsolódásra.

 

A varázslatos hangulatú pincében tett, kincskereső séta remek alkalom a kötetlen beszélgetésre, továbbá van idő és hely kényelmesen végigkóstolni az 6 vagy 8 tételből álló normál, vagy exkluzív HOLDVÖLGY borsort, amelyben nemzetközi borversenyek aranyéremmel díjazott borai is szerepelnek.

 

A gyönyörű természeti környezet, a különleges építészeti megoldások, a jó hangulatú és sok érdekességet bemutató pinceséta, valamint a kóstolósorban szereplő, kimagasló minőségű borok kellemes programlehetőséget, felejthetetlen élményt kínálnak a látogatóknak. Lepje meg családját, barátait, jöjjenek el a HOLDVÖLGY pincerendszerbe együtt!

 

A 2016-ban és 2017-ben is „Vince Awards – Legjobb pincelátogatás” díjjal elismert pincetúra résztvevőit a HOLDVÖLGY borász, szőlész munkatársai kalauzolják. A körülbelül egyórás, kalandos föld alatti sétán térképes kincskeresés vezeti el a borrajongókat a pincében, hordók között elrejtett, kóstolásra kikészített palackokhoz.

 

Akik szeretnék a felejthetetlen HOLDVÖLGY-élményt palackba zárva elvinni magukkal, a séta és borkóstolás után ellátogathatnak a HOLDVÖLGY bemutatóterembe és shopba, hogy kedvenc tételeikből vásároljanak akár saját részre, akár szeretteiknek ajándékba.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

   

  Fő: Dátum:

  ELÉRHETŐSÉG

  3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

  GPS É48º190316 K21º280946

  VISIT@HOLDVOLGY.COM

  TELEFON +36 70 391 46 43