Céges csapatépítés

 

Reprezentatív környezetben szeretne találkozni üzleti partnereivel, vagy meghívná őket egy kellemes hangulatú, kötetlen programra? Emlékezetessé tenné munkatársai számára az idei csapatépítő tréninget? Ha a HOLDVÖLGY pincerendszerében tartja meg céges rendezvényét, a siker garantált! Kis létszámú találkozóktól a 25-30 fős, csoportos programokig minden típusú eseményhez ajánljuk figyelmébe a HOLDVÖLGY mádi központját helyszínként.

 

A borászat épületéhez kapcsolódó, igényesen kialakított tetőteraszon tavasztól őszig lehetőség van szabad téri programok tartására is. Hasznos tudni, hogy a gyönyörű természeti környezet, háttérben a borászat ultramodern épületével akár céges portré- vagy csoportfotózások céljára is ideális. Az egyedi hangulatú pincerendszerben pedig kényelmesen megoldható, hogy nagyobb csoportok is részt vegyenek a vezetett sétán, és végigkóstolják az 6 vagy 8 tételből álló, választható borsort, amelyben nemzetközi borversenyek aranyérmes tételei is szerepelnek.

 

A gyönyörű természeti környezet, a különleges építészeti megoldások, a jó hangulatú és sok érdekességet bemutató pinceséta, valamint a kóstolósorban szereplő, kimagasló minőségű borok kellemes programlehetőséget, felejthetetlen élményt kínálnak a látogatóknak. Lepje meg családját, barátait, jöjjenek el a HOLDVÖLGY pincerendszerbe együtt!

 

A 2016-ban és 2017-ben is „Vince Awards – Legjobb pincelátogatás” díjjal elismert pincetúra résztvevőit a HOLDVÖLGY borász, szőlész munkatársai kalauzolják. A körülbelül egyórás, kalandos föld alatti sétán térképes kincskeresés vezeti el a borrajongókat a pincében, hordók között elrejtett, kóstolásra kikészített palackokhoz.

 

Akik szeretnék a felejthetetlen HOLDVÖLGY-élményt palackba zárva elvinni magukkal, a séta és borkóstolás után ellátogathatnak a HOLDVÖLGY bemutatóterembe és shopba, hogy kedvenc tételeikből vásároljanak akár saját részre, akár szeretteiknek ajándékba.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

   

  Fő: Dátum:

  ELÉRHETŐSÉG

  3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

  GPS É48º190316 K21º280946

  VISIT@HOLDVOLGY.COM

  TELEFON +36 70 391 46 43