Élmény

 

A gyönyörű természeti környezet és speciális építészeti megoldások mellett egy sor történelmi, geológiai és borászati érdekesség várja a Holdvölgy pinceredszerbe látogató vendégeinket.

 

A 2016-ban és 2017-ben is „Vince Awards – Legjobb pincelátogatás” díjjal elismert pincetúra résztvevőit a Holdvölgy borász, szőlész munkatársai kalauzolják. A körülbelül egyórás, kalandos föld alatti sétán térképes kincskeresés vezeti el a borrajongókat a pincében, hordók között elrejtett, kóstolásra kikészített palackokhoz.

 

A kóstolón összesen 6-8 különböző bor szerepel, attól függően, hogy a normál, vagy az exkluzív borsort választják a vendégek. A kóstolt borok között hazai és nemzetközi borversenyeken aranyérmet nyert száraz és édes tételek hirdetik a mádi dűlők, a Holdvölgy egyediségét.

 

Akik szeretnék a felejthetetlen Holdvölgy-élményt palackba zárva elvinni magukkal, a séta és borkóstolás után ellátogathatnak a Holdvölgy borszaküzletébe, hogy kedvenc tételeikből vásároljanak akár saját részre, akár szeretteiknek ajándékba.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

   

  Fő: Dátum:

  ELÉRHETŐSÉG

  3909 MÁD, ÁRPÁD U. 13.

  GPS É48º190316 K21º280946

  VISIT@HOLDVOLGY.COM

  TELEFON +36 70 391 46 43